eur:
367.84
usd:
342.16
bux:
49320.70
2023. június 9. péntek Félix
Realistic fiery explosion with sparks and smoke isolated on black background
Nyitókép: dzika_mrowka/Getty Images

Vodka és kézigránát - ez az igazi halálos fegyver az orosz fronton

Albert Einstein szerint csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi ostobaság.

E megállapítás újabb bizonyítéka került fel a Twitterre. Két erősen ittas orosz próbálkozik egy kézigránáttal. Egyikük azt magyarázza, hogyan kell kibiztosítani és aztán eldobni.

Már a biztosítószeg kihúzása is komoly kihívást jelent a láthatóan egyáltalán nem szomjas orosznak. A robbanótest elhajítása pedig szó szerint katasztrofálisan sikerül. A tőle alig pár méterre lévő fát találja el, ahonnan a gránát visszapattan és rögtön fel is robban:

Az egyik kommentelő ehhez csak annyit írt: a fa győzött!

Címlapról ajánljuk
Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Az InfoRádió Aréna című műsorának vendégeként a Magyar Állami Operaház régi-új főigazgatója beszélt a nemrég lezárult, hosszúra nyúlt pályázati időszakról, az Operaház távozóiról, a dalszínház és a nemzeti operajátszás jövőjéről illetve az Erkel Színházzal és az Eiffel Műhelyházzal kapcsolatos terveiről is.

Elhunyt az Ablak közismert műsorvezetője

Hetvenkét éves korában csütörtökön elhunyt Bánki Ilona újságíró, a Magyar Televízió egykori kulturális főszerkesztője, az MTVA Kulturális Főszerkesztőségének volt főszerkesztő-helyettese.
VIDEÓ
Bevetésen a Leopard 2-esek, fokozódik a helyzet Zaporizzsjánál – Háborús híreink pénteken

Bevetésen a Leopard 2-esek, fokozódik a helyzet Zaporizzsjánál – Háborús híreink pénteken

Egyre több hír és felvétel érkezik arról, hogy az ukrán offenzívában aktív szerepet játszanak a nyugati tankok, köztük a Leopard 2-esek is. Moszkva napok óta igyekszik különböző módokon bizonyítani, hogy kilőtt már közülük legalább egyet. Úgy tűnik, hogy a napok óta kibontakozóban lévő ukrán támadások egyik fő csapása Zaporizzsja megyében van. Ugyanakkor az itt található atomerőmű számára komoly problémát jelent a felrobbant Nova Kahovka-i gát, mivel idővel nem juthat elég víz a hűtésére. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×