eur:
368.88
usd:
344.93
bux:
48800.45
2023. június 8. csütörtök Medárd
Nyitókép: Twitter

Strasbourgban égett egy épület, de Magyarországon is érezteti hatását

Kigyulladt egy francia felhőszolgáltató adatközpontja, a felhasználókat a vészhelyzeti tervek aktiválására szólítják fel.

Az éjszaka folyamán kigyulladt az OVH strasbourgi adatközpontja, a francia felhőszolgáltató vezérigazgatója, Octave Klaba erről a Twitteren posztolt. A lángokat csak reggelre sikerült megfékezni, ezért már hajnalban azt javasolták a felhasználóiknak, hogy aktiválják a vészhelyzeti tervüket, azaz mentsék le az adataikat.

A tűzesetben a legfrissebb híradások szerint személyi sérülés nem történt, viszont adatvesztés bizonyosan történt. Az OVH felhőszolgáltatásaink használói a világ minden pontjáról meghibásodásokról adtak hírt, sok alkalmazás elérhetetlenné vált. Magyarországon is gondokat okozott a strasbourgi tűzvész.

Az OVH-nak 27 adatközpontja van Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

"Én vagyok az elnök, és ennek megfelelően adok utasításokat. Semmi ilyesmit nem tett Ukrajna. Soha nem cselekednék így" – hangsúlyozta Volodimir Zelenszkij az Axel Springernek, a Politico anyavállalatának, adott exkluzív interjúban az Északi Áramlat ukrán hátterű felrobbantásával kapcsolatban, amelyről tegnap közölt új, minden eddiginél részletesebb információkat a Washington Post.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×