eur:
388.7
usd:
361.77
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály
Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető  és korrupcióellenes aktivista Instagram oldalán közzétett kép Navalnijról (k) és feleségéről, Juiláról (b) a berlini Charité klinikán 2020. szeptember 15-én. Mellettük két egészségügyi dolgozó. Az orosz ellenzéki vezető azt írta a kép alá, hogy már lélegeztetőgép nélkül is tud lélegezni.
Nyitókép: MTI/AP/navalny instagram

Új hírek Navalnij állapotáról

Kiengedték a berlini Charité kórházból Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust, akit súlyos mérgezés gyanújával szállítottak Németországba augusztus 22-én.

Navalnij állapota orvosai szerint kellően javult ahhoz, hogy járóbeteg-ellátás keretében folytassák kezelését. A politikus összesen 32 napot töltött a Charité kórházban, ebből 24-et az intenzív osztályon. Az orvosok szerint jelenlegi állapota és egészsége javulásának üteme a teljes felépülés reményével kecsegtet.

Alekszej Navalnij, Vlagyimir Putyin elnök egyik legismertebb bírálója, augusztus 20-án rosszul lett és kómába esett a Tomszk-Moszkva repülőjáraton. A férfit hozzátartozói kérésére Berlinbe szállították kezelésre. Német, francia és svéd szakértők megerősítették hívei gyanúját, hogy a politikust megmérgezték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×