eur:
389.08
usd:
362.27
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály
Budapest, 2020. június 13. A DIGI, multimédiás és telefonos szolgáltató üzlete a Páskomliget utca 8-ban, Újpalotán. MTVA/Bizományosi: Róka László
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

A Vodafone magyarországi hálózatára költözik a DIGIMobil

A 4iG csoport értékesítésre készíti elő a DIGI torony- és mobilkommunikációs infrastruktúráját.

A 4iG racionalizálja mobilhálózati portfóliójának működését, ezért értékesítési céllal külön vállalatba szervezi a DIGI Kft. mobilhálózati infrastruktúráját – írja közleményében a DIGI.

2023. június 1-jétől a DIGIMobil a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatán működik tovább,

április 13-tól pedig leállt a DIGIMobil előfizetések értékesítése.

A közlemény szerint a társaság ügyfelei belföldi hívásaikat és adatforgalmukat június 1-jétől a Vodafone országos hálózatában bonyolíthatják, szolgáltatójuk továbbra is a DIGI marad.

A lépéssel a DIGI 2023. december 31-ig garantált áron, DIGIMobil előfizetésekben szereplő kedvező tarifákon és SIM kártya csere nélkül biztosít országos lefedettséget ügyfeleinek.

A 2019. május 27-én saját infrastruktúrán útjára indított DIGIMobil szolgáltatás 2023. június 1-jétől a Vodafone Magyarország Zrt. mobilhálózatán működik tovább.

A DIGI-nek jelenleg 2500 adótornya van, ezeket fogják majd értékesíteni. Ez azonban nem biztosított eddig országos lefedettséget, de azt ígérik, hogy a költözés után "a hálózati lefedettség javul".

A Vodafone Magyarország hálózatára váltással a HD minőségű hívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWifi (WiFi hálózatokon keresztüli) hanghívásokat lehetővé tevő kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik. A változás nem érinti a roaming feltételeket. Az új mobilhálózatra csatlakozáshoz nincs szükség a SIM-kártya cseréjére. Egyes régebbi típusú készülékeknél manuális beállításra lehet szükség. A DIGI tájékoztatja előfizetőit, az ügyfélszolgálat munkatársai pedig készséggel állnak az előfizetők rendelkezésére a 1272-es telefonszámon és személyesen a DIGI pontokon.

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×