eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A Református Nagytemplom és a főtér szomszédságában épült Hotel Lycium, amely 2006-ban Kováts András, Ybl-díjas építész és Dr. Balogh Balázs, Ybl-, Széchenyi- és Prima díjas belsőépítész tervei alapján valósult meg. MTVA/Bizományosi: Lehotka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Lehotka László

Energiaválság: újabb közkedvelt vidéki négycsillagos szálloda zár be

Bezárás mellett döntöttek a debreceni Hotel Lycium tulajdonosai is.

Számos különböző gazdasági modell értékelését követően a tulajdonos Debreceni Vagyonkezelő Zrt.-vel egyetértésben úgy döntöttek, hogy a több száz millió forinttal megemelkedő rezsiköltségekre tekintettel a szálloda tervezett megújítási programját előrehozzák – írja a Civishír.

November 15-től a hotel átmenetileg bezár. A meglévő foglalással rendelkező egyéni utazók kiértesítését megkezdték, elhelyezésükre alternatív lehetőséget ajánlanak, az üzleti partnereknek pedig a december 31-ig tervezett rendezvényeket megtartják.

Azt még nem tudni, hogy a szálloda a felújítást követően mikor nyit ki újra.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×