eur:
394.45
usd:
369.74
bux:
65181.65
2024. április 19. péntek Emma
Baldauf Csaba, a Kolping Hotel Kft. és a Bobo Fun Park Kft. ügyvezetője beszédet mond a munkahelyvédelmi támogatói okirat átadásán az alsópáhoki Kolping Hotel udvarán 2020. május 23-án.
Nyitókép: MTI/Varga György

Új elnök a szállodaszövetség élén

Flesch Tamás tiszteletbeli elnök marad, Baldauf Csaba az utód.

Új elnököt választott a szállodaszövetség: július 15-től Baldauf Csaba, a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatója, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) eddigi alelnöke tölti be a szállodaszövetség elnöki tisztségét a szervezet közgyűlésének döntése értelmében.

Baldauf Csaba Flesch Tamást váltja a poszton, aki tiszteletbeli elnökként továbbra is támogatja a szövetséget.

Az elnök munkáját általános alelnökként a Danubius Hotels vezérigazgatója és az MSZÉSZ ügyvezető elnökségének tagja, Kovács Balázs segíti. A gasztronómiai társelnöki tisztséget Gendur András, a La Perle Noire Étterem társtulajdonosa, az MSZÉSZ Éttermi Szekcióvezetője tölti be 2022. december 31-ig.

Az elnökség továbbra is kezdeményezi az egyeztetéseket a döntéshozókkal a munkaerőhelyzet kihívásairól, a nemzetközi kereslet elmaradásától szenvedő szállodák támogatásáról, a forgalomélénkítő kampányok szükségességéről - írták. Hozzátették: a szállodaipar, a turizmus még korántsem jutott túl a koronavírus okozta válságon, várhatóan évek szükségesek a talpraálláshoz.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Az iráni FARS hírügynökség szerint három robbanást lehetett hallani Iránban Iszfahán tartományban egy katonai bázison, ahol vadászgépek állomásoznak. Egy amerikai tisztviselő azt mondta, hogy Izrael mért csapást Iránra, a létesítmény nem nukleáris volt. Az iráni légvédelmet aktiválták. Napközben kétértelmű nyilatkozatok születtek azzal kapcsolatosan, valóban Izrael támadott-e, Teherán eddig nem vádolta ezzel meg a zsidó államot, a Hamász viszont igen. Közben Szíriát is támadás érte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×