eur:
404.53
usd:
373.77
bux:
74507.52
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

"A jövő év második felében elindulhat a konszolidációs folyamat"

A nemzetközi és a magyar tőkepiaci helyzetről, a magyar és európai állampapírpiac helyzetéről tárgyalt Veres János pénzügyminiszter és Bajnai Gordon gazdasági miniszter a Goldman Sachs befektetési bank képviselőivel.

A nemzetközi és a magyar tőke, illetve pénzpiaci helyzetről és a pénzügyi válság utáni továbblépéshez szükséges eszközökről tárgyalt a Goldman Sachs befektetési bank képviselőivel pénteken Veres János pénzügyminiszter, Bajnai Gordon gazdasági miniszter.

Bajnai Gordon gazdasági miniszter azt mondta: a Goldman Sachs prognózisa szerint a fejlett országokban a jövő év második felében már elindulhat egyfajta konszolidációs folyamat.

Veres János szerint várhatóan néhány hét alatt nyugodhat meg a magyar állampapírpiac. Hozzátette: a Goldman Sachs képviselői pozitív képet alkottak Magyarországról.

Kovács Álmos, a pénzügyi tárca szakállamtitkára azt mondta: a befektetési bank elemzőinek prognózisa szerint a fejlett országokban a jövő év második felében már elindulhat egyfajta konszolidációs folyamat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×