eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Sikertelenül zárult a likviditási kincstárjegy aukció

Sikertelenül zárult a likviditási kincstárjegy aukciója hétfőn, az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) nem fogadott el egyetlen ajánlatot sem.

Sikertelen volt az Államadósság Kezelő Központ által mára kitűzött 6 hónapos diszkontkincstárjegy-aukció. Az értékesítésre meghirdetett 30 milliárd forintnyi mennyiségre ugyanis csupán 10,4 milliárd forintnyi ajánlat érkezett.
Az ÁKK 30 milliárd forintos értékben hirdetett meg likviditási kincstárjegyet értékesítésre. Az elsődleges forgalmazók 10,405 milliárd forintos értékben tettek ajánlatot, az ÁKK azonban a felkínált kondíciók mellett nem fogadott el egyetlen ajánlatot sem.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×