eur:
390.47
usd:
359.97
bux:
0
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Nyitókép: Pixabay

Ilyenre is rég volt példa: berobban a hidegfront – időjárás-előrejelzés

Szerdán hidegfront érkezik, amely mögött több fokkal visszaesik a hőmérséklet. Több helyen kell záporra, zivatarra számítani, melyeket felhőszakadás kísérhet. A hét második felében lassan megnyugszik felettünk a légkör, de ismét melegebb léghullámok érkeznek, fokozódik a nappali felmelegedés.

Szerdán megérkezik hozzánk az a hidegfront, ami hosszú idő után nemcsak érinti hazánkat, hanem végre át is robog fölötte. Mögötte több fokkal hűvösebb levegő érkezik, több helyen kell záporra, zivatarra számítani. Az ezt követő napokban megnyugszik felettünk a légkör, de ismét melegszik is majd – hangzik el a HungaroMet videós előrejelzésében.

Szerda napközben is erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és összességében több helyen, délután már inkább csak az ország keleti felén-harmadán valószínű zápor, zivatar. A zivatarokat elsősorban felhőszakadás, illetve erős, viharos széllökések kísérhetik. Estefelé egyre kevesebb lesz felettünk a felhő. Sokfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon megerősödik az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 30 fok között várható – közölte a HungaroMet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
A Krím utolsó bástyája is találatot kapott, titokzatos fegyverrendszert lőttek ki Ukrajnában az oroszok – Háborús híreink szerdán

A Krím utolsó bástyája is találatot kapott, titokzatos fegyverrendszert lőttek ki Ukrajnában az oroszok – Háborús híreink szerdán

Az ukrán haditengerészet friss bejelentése szerint csapást mértek a kavkazi kikötőben horgonyzó Szlavjanin vasúti komphajóra. Az ukrán közlemény szerint a Szlavjanin volt a harmadik, és egyben utolsó vasúti komphajó, amely a Fekete-tengeren hajózott. Friss harctéri felvételeken dokumentálták az első, román gyártmányú APR-40 rakéta-sorozatvető megsemmisülését Ukrajnában. Az APR-40 szinte teljesen az orosz / szovjet BM-21 Grad másolata, azonban egy Ural teherautó helyett egy DAC teherautóról működik. A román rakéta-sorozatvetőket Románia, Horvátország, Bosznia és Moldova rendszeresítette a haderejében. Híreink az orosz-ukrán háborúról szerdán.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×