eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Nyitókép: Pixabay

Csütörtökön is ránk szakadhat az ég egyes tájakon - térképen a figyelmeztetések

Első- és másodfokú figyelmeztetéseket is kiadott a HungaroMet zivatarok és felhőszakadás veszélye miatt Magyarország több vármegyéjére.

Csütörtökön a fátyolfelhők mellett továbbra is erőteljes marad a gomolyfelhő-képződés, kezdetben a Nyugat-Dunántúlon még rétegfelhős körzetek is előfordulhatnak. Többfelé, több hullámban számíthatunk záporok, zivatarok kialakulására felhőszakadás, jégeső és viharos széllökések kíséretében. A zivatarokat leszámítva gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 31 fok között valószínű.

Zivatar miatt az egész országra elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést adott ki a HungaroMet, felhőszakadás miatt az ország közel felén van narancssárga, másodfokú figyelmeztetés.

A viharok hirtelen csaphatnak le, ezért érdemes lesz figyelni a néhány órára előre szóló riasztásokat a meteorológia honlapján.

Pénteken a gomoly- és fátyolfelhők mellett általában sok napsütés várható. A Dunántúlon kevesebb helyen, máshol szórványosan valószínű zápor, zivatar. Estétől mindenütt csökken a csapadék hajlam. Zivatar térségében átmenetileg megerősödhet a szél. Hajnalban 14 és 20, délután 27 és 32 fok között alakul a hőmérséklet.

Címlapról ajánljuk
Svájc simán verte Olaszországot

Svájc simán verte Olaszországot

A címvédő olasz válogatott 2-0-s vereséget szenvedett a magyarok csoportjából továbbjutott Svájctól a németországi labdarúgó Európa-bajnokság szombati nyolcaddöntőjében, ezzel búcsúzott a további küzdelemtől.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×