eur:
388.84
usd:
363.13
bux:
68275.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: Halász Zsolt
Nyitókép: Halász Zsolt

18 ezer lámpás csalogat - karácsonyi meseház világít Mezőtárkányban

Mezőtárkányban az adventi időszakban egy ideje fényárban úszik egy családi ház. 18 ezer izzóval világítják meg a meseházat.

A feleségemmel találjuk ki az ötleteket, mindig újabb ötletet akarunk megvalósítani, ami szebbé teszi környezetünket. Az idelátogató gyerekek is adnak tanácsokat, amiket megfogadunk – mondta Halász Zsolt a heol.hu-nak.

A különböző installációknak már nevet is adnak. Van olyan rész amelyet Északi Sarknak, másaikat Szerelemkapunak nevezik.

Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak a magunk örömére díszeleg a feldíszített épület és annak környezete több hétig, de vármegyénkből és még távolabbról is

nagyon sok család érkezik az esti órákban a Széchenyi út 14-es számú házunkhoz

– fogalmazta meg a családfő. hogy miért csinálják.

Számukra egyáltalán nem teher az érdeklődőket körbevezetni, kalauzolni a területen, örömmel teszik, hisz látni a sok boldog, csillogó arcot, szemet. Nem dohányoznak, nem isznak, nincs különös, nagyobb kiadással járó hobbijuk. Szeretnek maguknak és másoknak örömet szerezni pár héten keresztül karácsony környékén.

Az Infostartnak arról írt Halász Zsolt, hogy 8 éve kezdték, akkor még csak 1200 darab leddel, most már 18000 darabot használnak. A dizájnért a felesége a "felelős", ő "csak" összeszereli a kompozíciót.

Fotó: Halász Zsolt.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×