eur:
394.84
usd:
364.01
bux:
65623.51
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: Unsplash

Twitter: jön az arany pipa?

Jövő héten vezetik be az új rendszert, amelyben különböző színű pipák különböztetik majd meg az igazolt felhasználói fiókokat.

Elon Musk a Twitteren jelentette be, hogy az arany pipát a hivatalosként elismert céges felhasználói fiókok kapják, a kormányzati fiókok színe a szürke lesz, kék pipát pedig a magánszemélyek kapnak, függetlenül attól, hogy celebek-e.

Musk elmondása szerint minden egyes esetben manuálisan ellenőrzik a jogosultságot, mielőtt megadnák a megkülönböztető jelet - írja a CNBC.

A változtatást fájdalmasnak, ugyanakkor szükségesnek nevezte a Twitter vezérigazgatója.

Korábban csak a kék pipa bevezetéséről volt szó, a korábbiakkal ellentétben fizetős szolgáltatásként,

ám ennek bevezetését el kellett halasztaniuk azt követően, hogy a felhasználók elkezdtek másokat megszemélyesítő fiókokból tweettelni.

Hétfőn már felvetette Musk, hogy a szervezetek más színű pipát kaphatnak, erről azonban máig nem árult el részleteket. Az új rendszer Musk szerint december 2-án indul.

Az előfizetés rendszerrel szeretne több bevételt generálni a cégnek új tulaja. A Twitter dolgozóinak felét bocsátotta el, mióta Musk cégévé vált, aki azt kéri beosztottjaitól, keményen dolgozzanak vagy hagyják ott a platformot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×