eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Balázs Klári és Korda György, a zsűri tagjai a Csináljuk a fesztivált! című nagyszabású show-műsor első adásának felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2021. december 1-jén. A Duna csatornán tíz héten át látható műsor hatvan év magyar slágereit mutatja be ismert előadóktól.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Rezsicsökkentés - A Korda házaspár eladta a villáját

A hatalmas villa már tavaly december óta eladó volt.

Az egyik legnagyobb ingatlaneladással foglalkozó oldal alapján jelenleg is eladó a Korda házaspár hatalmas villája. A Blikknek azonban Balázs Klára megerősítette: már idén januárban eladták impozáns villájukat, amire több okuk is volt.

"A rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500 ezer volt a gázszámlánk, ami ki tudja, most mennyi lenne. Nehéz döntést hoztunk meg, de egy percig sem bánjuk" – nyilatkozott a porálnak Balázs Klára. A táncdalénekes hozzátette: ezután már inkább a fellépésekre és a nyugodt életre koncentrálna a férjével.

Korda György is elmondta, miért kényszerültek a költözésre.

"A két év pandémia nagyon közrejátszott ebben, a személyzetet is fent kellett tartanunk, a költségek pedig már túl magasak voltak, és egy idő után meg kellett hoznunk ezt a szomorú döntést. Nagyon sajnáljuk, hogy ezt meg kellett tennünk, 32 éve a legnagyobb örömünkre működött a villánk, de most már egyértelműen a színpadi szereplésre akarunk koncentrálni" – mondta.

Egy személyes információt még hozzátett: amikor megépítették a villát, az alapba beletették a képüket, ami mellé a következőt írták: "ezt az épületet egy énekes házaspár, Korda György és Balázs Klári építette, élvezzék szeretettel".

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×