eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Vatera

Segítséget kér Milák Kristóf és Kapás Boglárka

Autóbalesetet szenvedett egy ötfős család, az egyik gyermek túlélte, de most nagy segítségre szorul, neki gyűjtenek a világbajnok úszók.

Egy ötfős család februárban súlyos autóbalesetet szenvedett, az egyik gyermek, a 11 éves Izsányi Zita a helyszínen életét vesztette, testvére, Buda pedig súlyos gerincsérülést szenvedett, szegycsontjától lefelé nem érez ma semmit, de nagyon motivált a gyógyulás felé vezető hosszú és gyötrelmes úton.

A CsodaCsoport Alapítvány most az ő megsegítésére, útjának rövidítésére gyűjtést indított, ebből segítenék Buda lábra állásának esélyeit egy intenzív robotos neurorehabilitáció által.

A 9 éves fiúnak most a magyar úszóválogatott tagjai is gyűjtenek a Magyar Úszó Szövetség szervezésében, egy, a sportolók által aláírt mez megvásárlásával lehet hozzájárulni a család boldogságához. A kezdeményezés arcai Milák Kristóf, Kapás Boglárka világbajnok pillangóúszók, valamint Kós Hubert, a vegyesúszás nagy reménysége.

ITT lehet licitálni április 25-ig.

A teljes történetet, illetve az egyéb segítési módokat alább lehet megismerni.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×