eur:
395.74
usd:
372.16
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Magyar Turisztikai Ügynökség

Bezár a népszerű balatoni étterem, nem bírták el a járvány okozta terhelést

A balatonalmádi Határ Étterem bő másfél évtized után húzza le a rolót.

Március 15-én véget ért egy szép és hosszú időszak, végleg bezárta kapuit Balatonalmádiban a Határ Étterem. A vendéglátóhelyet működtető családi cég 2004-ben vásárolta meg az egykori „Határ Csárdát”, melyet 2006 júniusára sikerült teljesen újjáépíteni. Az elmúlt 17 évben több mint 100 munkatársuk volt, sokan hosszú éveken át dolgoztak velük, kitartó beszállítóik igyekeztek követni igényeiket, jó pár szerelő munkája pedig segítette zavartalan működésüket – írja a 24.hu.

„Működésünk során megküzdöttünk sok nehézséggel, visszafizettük hiteleinket, álltuk a sarat a gazdasági válság után, szenvedtünk a munkaerőhiány miatt, majd megpróbáltuk felvenni a kesztyűt a járvány okozta nehézségekkel is. Mostanra erőnk kissé megfogyott” – idézi a lap az étterem Facebook-bejegyzését.

Március 15-én még utoljára begyújtották a rostlapot, üzembe állították autójukat és kiszállították az utolsó megrendeléseket.

A mai napon véget ér egy szép hosszú időszak, családi cégünk 2004-ben vásárolta meg az egykori „Határ Csárdát”, melyet...

Közzétette: Határ Étterem- Balatonalmádi2021. március 15., hétfő

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×