INFORÁDIÓ
2021. február 27. szombat
Ákos, Bátor

időjárás

hideg

szibéria

Téli ruhába öltözött férfi az Oroszország szibériai területén fekvő Jakutszkban 2021. január 16-án. Ezen a napon Jakutföldön  mínusz 50 fokot mértek.

Itt a szibériai hideg, kemény mínuszokkal - fotók

Infostart

Mostanában gyakran borzongunk a szibériai hideg emlegetésétől. Megérkeztek az aktuális fotók: ilyen az élet, amikor nappal mínusz 50 fokos a hideg.

Magyarországra is megérkezett a szibériai hideg, vagyis a Szibéria felől érkező légtömegek.

Nálunk vasárnap éjjel helyenként mínusz 17 fok lehet.

Szibériában most nappal mínusz 50 fokot mérnek...
Jakutszk, 2021. január 16.
Jégcsapok lógnak egy utcai lámpaoszlopról egy bevásárlóközpont előtt az Oroszország szibériai területén fekvő Jakutszkban 2021. január 16-án. Ezen a napon Jakutföldön  mínusz 50 fokot mértek.
MTI/AP/Ajar Warlamov
Jégcsapok lógnak egy utcai lámpaoszlopról egy bevásárlóközpont előtt az Oroszország szibériai területén fekvő Jakutszkban 2021. január 16-án. Ezen a napon Jakutföldön mínusz 50 fokot mértek. MTI/AP/Ajar Warlamov
Jakutszk, 2021. január 16.
Halat és bogyós gyümölcsöket árul egy nő a piacon az Oroszország szibériai területén fekvő Jakutszkban 2021. január 16-án. Ezen a napon Jakutföldön  mínusz 50 fokot mértek.
MTI/AP/Ajar Warlamov
Halat és bogyós gyümölcsöket árul egy nő a piacon az Oroszország szibériai területén fekvő Jakutszkban január 16-án. Jakutföldön szombaton mínusz 50 fokot mértek. MTI/AP/Ajar Warlamov
Jakutszk, 2021. január 16.
Kóborkutya ül az úton az Oroszország szibériai területén fekvő Jakutszkban 2021. január 16-án. Ezen a napon Jakutföldön  mínusz 50 fokot mértek.
MTI/AP/Ajar Warlamov
Kutya ül az úton az Oroszország szibériai területén fekvő Jakutszkban 2021. január 16-án. Ezen a napon Jakutföldön mínusz 50 fokot mértek. MTI/AP/Ajar Warlamov

Nyitókép: MTI/AP/Ajar Warlamov
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018