eur:
395.15
usd:
372.02
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: Pixabay

Folytatódik az esős időjárás, de van reménysugár - heti időjárási előrejelzés

A zivataros vasárnap után ezen a héten is sok esőre lehet számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn inkább délután és csak rövid időre szakadozhat fel a felhőzet. Eső, zápor bármikor és szinte bárhol előfordulhat, zivatarok elsősorban az ország déli és keleti régióiban alakulhatnak ki. Néhol megélénkül, főleg a Kisalföldön és a Balaton környékén megerősödik a szél, de intenzívebb záporok, zivatarok környezetében is előfordulhat átmeneti szélerősödés. Napközben jellemzően 21-26 fokig, de a tartósabban csapadékos délnyugati tájakon itt-ott csak 19-20 fokig melegszik fel a levegő.

Kedden a Dunától keletre és a Dunántúl keleti felén többfelé, másutt elszórtan várható zápor, zivatar. Keleten helyenként felhőszakadás is kialakulhat. A szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatar idején viharos széllökések is lehetnek. A minimumhőmérséklet 13 és 19, a maximumhőmérséklet 19 és 26 fok között valószínű.

Szerdán hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Keleten többfelé, másutt elszórtan alakul ki zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás is előfordulhat. A Dunántúlon helyenként megerősödik a szél. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

Csütörtökön is kisüt a nap, de többfelé alakul ki zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás is. A szél helyenként megélénkül, de zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A minimumhőmérséklet 13 és 18, a maximumhőmérséklet 22 és 28 fok között valószínű.

Pénteken és szombaton sok napsütés várható. Pénteken még több helyen, szombaton néhol alakulhat ki zápor, néhol zivatar. A szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A leghidegebb órákban mindkét nap 13-18 fok lesz. Napközben pénteken és szombaton is 22-28 fokig melegszik fel a levegő.

Vasárnap is elszórtan várható zápor, zivatar, néhol megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb hőmérséklet 22 és 28 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Címlapról ajánljuk
Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál
BL élőben

Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál

Egygólos előnyről kezdték a negyeddöntő-visszavágót a BL-ben, 6 napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon 2-1-re a Borussia Dortmundot. A keddi továbbjutók egymás ellen mennek a döntőért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×