eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Minden esély megvan a hollywoodi sztár felépülésére

Várhatóan gyorsan felépül Morgan Freeman Oscar-díjas színész, aki a hétvégén szenvedett súlyos közlekedési balesetet Mississippi állam egyik vidéki útján. A hétfői jelentések még arról szóltak, hogy a mozikban most futó Batman-film szereplőjét válságos állapotban vitték kórházba, ismerősei szerint azonban "jó hangulatban" várja a rá váró műtétet.

Morgan Freeman eszméleténél van, és jó hangulatban várja a műtétet - mondta a sztár szóvivője. A 71 éves színész egy ismerőse kocsiját vezette Mississippi egyik vidéki útján, amikor a jármű leszaladt az útról, és többször átfordult.

Freemant szabályosan ki kellett vágni a kocsiból - mondták el a mentők. A hatóságok egyelőre nem szolgáltak információval útitársa és a kocsi tulajdonosa, Demaris Meyer állapotáról.

A rendőrök azonban elmondták: nem találtak arra utaló nyomot, hogy az utasok alkoholt vagy kábítószert fogyasztottak volna, és azt is tudni, hogy be volt kötve a biztonsági övük.

A helikopterrel kórházba vitt Freeman állapotáról közben kiderült, hogy eltörte a kezét, a könyökét és a válla is megsérült - így a korábbi jelentésekkel szemben várhatóan gyorsan talpra áll.

Egy szemtanú elmondta, hogy a baleset idején még nedvesek voltak az utak a környéken éppen átvonult vihar miatt. A mentőkre váró színész többször is megkérdezte, hogy túl gyorsan hajtott-e, majd viccesen emlékeztette a bámészkodókat, hogy ne fotózzák le a telefonjukkal.

A Millió dolláros bébi című filmben nyújtott mellékszerepéért Oscar-díjat kapott Freeman a déli Tennessee-ben született, és gyakran visszatér a déli államba, mert ott is fenntart egy otthont, és egy blues-kocsma társtulajdonosa is.

Freeman sokáig szerelőként dolgozott az amerikai légierőnél, és csak harmincas éveiben nyergelt át a színjátszásra, mára azonban Hollywood egyik legtöbbet foglalkoztatott fekete sztárjává lépett elő. Játszott már amerikai elnököt és magát Istent is egy komédiában. Az angol nyelvterületen azonban nem csak színészi alakításairól ismert, hanem több dokumentumfilm narrátoraként is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×