eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Nemzeti Psycho: a hűség fontosabb a romantikánál és az ápoltságnál

Negyedév alatt majdnem 20 ezren regisztráltak a Psychogalaxy-ra, az országos pszichológiai felmérés honlapjára. Az eddig feldolgozott tesztek szerint a magyarok számára a legfontosabb a megbízhatóság, a hűség, a szeretet, míg a legkevesebbre a romantikát és az ápoltságot tartják.

Három hónap alatt csaknem 20 ezren regisztráltak a Psychogalaxy-ra, az országos pszichológiai felmérés honlapjára.

Kipróbált, nemzetközileg elismert személyiségtesztek segítik az embereket önmaguk jobb megismerésében. A közös értékek felmérésére is alkalmas azonban a program.

Az eddig feldolgozott tesztek szerint a magyarok számára a legfontosabb a megbízhatóság, a hűség, a szeretet, míg a legkevesebbre a romantikát és az ápoltságot tartják.

A szakemberek szeretnének arra is választ kapni, igazak-e a nemzetkarakterekről vallott közkeletű vélekedések. Például, hogy a magyar depressziósabb, mint más népek.

A részeredmények szerint a felhasználóknak mindössze negyede állítja, hogy nem depressziós, a többi 75 százalék valamilyen fokú érintettségről számolt be. Ezt azonban árnyalja, hogy az emberek depressziónak nevezik a rosszkedvet, lehangoltságot is.

Még ebben a hónapban elindul a program angol nyelvű verziója, amelynek céljai azonosak a magyarral: jobb egyéni önismeret, nemzetkarakter vizsgálat, közösségépítés.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×