eur:
389.52
usd:
361.85
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Szex, szerelem, gyerek és munka

A Szex és New York című tévésorozat mozifilmváltozata, valamint egy Scarlett Johansson és Natalie Portman főszerepelével készült angol kosztümös dráma szerepel az eheti mozipreimierek között.

Carrie Bradshaw és barátnői a Szex és New York című filmben a tévéképernyő után a mozivásznon térnek vissza. A történet a tévésorozat befejezése után négy évvel folytatódik. Carrie és Mr. Big az esküvőjükre készülnek, ám a férfi az előkészületektől megrettenve az utolsó pillanatban visszakozik. A négy New York-i nő ezután ismét a sorozatból jól ismert módon keresi újra a boldogsághoz vezető utat, aminek legfontosabb pillérei ezúttal is a szex, a szerelem, a gyerekvállalás, valamint a munka és a magánélet összeegyeztetése.

A Szex és New York moziváltozata ugyan vegyes kritikát kapott az Egyesült Államokban, de a Sarah Jessica Parker főszereplésével készült, közel két és fél órás mozifilm minden bizonnyal szórakoztató ráadás lehet a sorozat rajongói számára.

Scarlett Johansson és Natalie Portman főszereplésével szintén a héten mutatják be a mozik A másik Boleyn lány című filmet. A 16. századot idéző kosztümös dráma a VIII. Henrik tragikus sorsú második feleségeként ismertté vált Boleyn Anna és húga, Mária közötti rivalizálást mutatja be, melyet az angol uralkodó kegyeiért folytattak. Elsőként Mária kerül a király udvarába, a szeretője lesz, és egy törvénytelen fiúgyermeket is szül neki. A terhesség azonban ágyhoz köti a lányt, akinek a helyébe ambiciózus nővére, Anna lép a királyi udvarban. Míg Máriát érzelmei kötik a királyhoz, Annát inkább a hatalom motiválja. A kettejük közötti konfliktus azonban háttérbe szorul, mikor a király válása és a katolikus egyházzal való szembenállása miatt a közhangulat a két nővér ellen fordul.

A másik Bolyen lány Philippa Gregory brit írónő regénye nyomán készült, amiből korábban a BBC tévéfilmet is készített. A főbb szerepekben Scarlet Johansson és Natalie Portman mellett Eric Bana és Kristin Scott Thomas láthatók.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×