eur:
396.29
usd:
367.35
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Elvonókúrára megy a drogos szépségkirálynő

Donald Trump megkegyelmezett Tara Connernek: a Miss USA jogait birtokló milliárdos sokakat meglepve úgy döntött, hogy ad még egy lehetőséget az utóbbi időben botrányt botrányra halmozó amerikai szépségkirálynőnek.

Az amerikai sajtó az utóbbi hetekben a Kentucky-ból származó szépségkirálynő botrányaitól volt hangos. Tara Conner megbukott egy kábítószerteszten, de az is hatalmas skandalumot okozott, amikor rajtakapták, hogy Amerika tini szépségkirálynőjével, Katie Blair-rel csókolózott egy klubban.

Az újságírók pedig meg voltak győződve arról, hogy Donald Trumpnak nincs választása a szépségversenyt rossz hírbe hozó lánnyal kapcsolatban, és ismét elhangzik a már többször hallott mondat: "You're fired!" (Ki vagy rúgva!).

Az üzletember 1984-ben az amerikai szépségkirálynőt, Vanessa Williams-t fosztotta meg koronájától, miután meztelen képek jelentek meg róla, 2002-ben a világszépévé választott orosz Oxana Federova járt hasonlóképpen. A legutóbbi brit szépségkirálynő azért vesztette el címét - szintén Donald Trump döntése nyomán -, mert a zsűri egyik tagjával randizott.

Érzelem vagy józan megfontolás?

A mágnás azonban szentimentálisabbnak bizonyult a hírnevénél, és noha saját elmondása szerint valóban az elbocsátás szándékával ült le Tara Connerrel beszélgetni, közben meggondolta magát.

Persze valószínűbb, hogy józan számítás húzódik meg a döntés mögött: döntése karácsony előtt gesztusnak sem utolsó, és ha képes rábírni a lányt, hogy térjen vissza a jó útra, akkor saját és üzlete hírnevét is öregbíti. Ha pedig nem, nos, akkor még mindig kirúghatja a szépséget.

Az alku értelmében Tara Connernek elvonókúrára kell mennie, és noha a még éppen csak 21 éves hölgy (Amerikában hivatalosan csak ezután fogyaszthatnak alkoholt a fiatalok), vonakodott elismerni, hogy alkoholista lenne, ezt Donald Trump megtette helyette.

A mágnás hangsúlyozta: védence katasztrofális döntéseket hozott az utóbb időben, amit csak az menthet, hogy a kisvárosból származó lánynak New York minden csábításával kellett szembenéznie.

Tara Conner remegő hangon mondott köszönetet a második esélyért, és fogadkozott, hogy mindenképpen él vele. A Donald Trumpot ismerők szerint jobban is teszi.

Címlapról ajánljuk
Kós Hubert a győzelem után: csak az olimpián lehet olimpiát nyerni

Kós Hubert a győzelem után: csak az olimpián lehet olimpiát nyerni

A 21 éves magyar olimpiai bajnok csak érdekes kék színű nadrágjában tud 1 perc 55 másodperc alatti időt úszni, és azt üzente Kovács Benedeknek, hogy kösse fel a gatyát, és négy év múlva együtt álljanak olimpiai dobogóra - ha egyáltalán marad a 200 m hátnál, mert ez akár Léon Marchand-on is múlhat. A bajnok szólt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
Nap végén jött a fordulat, de így is eséssel zártak az amerikai tőzsdék

Nap végén jött a fordulat, de így is eséssel zártak az amerikai tőzsdék

Alaposan elromlott csütörtökön a részvénypiaci hangulat, a vezető európai részvényindexek több mint 2 százalékot estek, a rossz hangulat pedig átragadt az amerikai piacokra is, ahol főként az elmúlt hónapok ralijában élen járó részvényeket ütötték. A legutóbbi gyenge amerikai makroadat (50 alatti ISM feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index) megjelenése után feléledtek az amerikai recesszióval kapcsolatos félelmek, a befektetők azt is elkezdték árazni, hogy az amerikai jegybank túlságosan későn csökkenthet kamatot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×