eur:
394.64
usd:
364.89
bux:
65498.22
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Itt a mellnövelő rágógumi

Japánban nagy piacra számítanak annak a rágóguminak a készítői, amelyről azt tartják, hogy növeli a mell méretét, és hangsúlyosabb formát ad neki.

Ahogy gyártói állítják, a rágónak, napi háromszori, négyszeri fogyasztással más jótékony hatása is van, például segít leküzdeni a stresszt.

A rágógumi egy pueraria mirifica nevű, Thaiföldön és Burmában őshonos növény kivonatát tartalmazza.

A gumós növény fitoösztrogént tartalmaz, olyan, az emberi szervezetre jótékony vegyületet, amely utánozza az ösztrogénhormon hatásait.

Az ösztrogén felelős a többi mellett a petefészek működéséért, a menstruációs ciklusért, véd a csontritkulás ellen, és a mell méretét is befolyásolja.

Azoknál a népeknél, amelyek fogyasztanak fitoösztrogéneket, ritkábban fordul elő mellrák, csontritkulás, szív- és érrendszeri betegség.

Egy thaiföldi egyetemen végzett kutatások megállapították: ha valaki rendszeresen fogyaszt fitoösztrogén tartalmú élelmiszert, annak akár 80 százalékkal is megnőhet a melle. A rágógyártók szerint terméküknek jótékony hatása lehet a bőrre és a hajra is.

De hozzáteszik: mindehhez rendszeresen kell fogyasztani a termékből.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×