eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Évente ötven nap az interneten

Az átlagos brit internetező évente összesen ötven napnak megfelelő mennyiségű időt tölt el a világhálón - derült ki egy online felmérésből, amely úgy tűnik alátámasztja azt a sejtést, miszerint az internet kezdi átvenni a tévétől a vezető médium szerepét az emberek mindennapjaiban.

A YouGov internetes közvélemény-kutató cég felmérése szerint az átlag brit felhasználó hetente 23 órát tölt az interneten. Ebből nyolcat szörfözésre, közel öt órát online játékokra, és mintegy három és fél órát e-mailezésre fordítanak a britek.

Az online vásárlás és a bankügyek intézése kevesebb mint heti két órát vesz igénybe, de ugyanennyit tölt az átlagos felhasználó online telefonálással is.

Ami az elemzők szerint különösen is érdekes lehet a hagyományos médiumoknak az az a tény, hogy az átlag brit netező heti két és fél órán át tévét, illetve videókat néz az interneten.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×