eur:
401.39
usd:
369.64
bux:
75170.39
2024. október 16. szerda Gál
Nyitókép: Pixabay

Seriffrendszer "tér vissza" Miskolcon

Azonnali hatállyal bezárják a borsodi megyeszékhelyen mindazon szórakozóhelyet, amelyeknek gond van az engedélyével.

"Súlyos az örökségünk, de heteken belül elindítjuk az előző, baloldali városvezetés által felszámolt seriffrendszert, és rendet teszünk Miskolcon" – hangsúlyozta a hirado.hu-nak Hollósy András, a borsodi vármegyeszékhely közbiztonságért felelős alpolgármestere, aki azt is elmondta, hogy már lakat került arra az illegálisan működő szórakozóhelyre, amely előtt halálra késeltek egy tinédzsert a hétvégén.

Ismert, szombatról vasárnapra virradóra kioltották egy 16 éves fiú életét a város "vigalmi negyedében".

Az alpolgármester szerint a seriffrendszer visszaállításának előkészületeit már megtették.

A városvezető Tóth-Szántai József is reagált. A polgármester posztjában azt is hangsúlyozta, hogy a gyilkosság egy illegálisan működő szórakozóhely előtt történt, egyúttal utasítást adott arra, hogy az összes, engedély nélkül üzemelő kocsmát és diszkót írják össze a városban, és azonnali hatállyal zárják be ezeket a létesítményeket.

Seriffrendszer volt már a városban 2010 és 2019 között.

Címlapról ajánljuk
Lefelé módosította idei gazdasági növekedési előrejelzését az MBH Bank, de jövőre javulás várható

Lefelé módosította idei gazdasági növekedési előrejelzését az MBH Bank, de jövőre javulás várható

A teljes fogyasztás tekintetében hozza a régiós átlagot Magyarország, a külső kereslet visszaesése és a beruházások elmaradása azonban a GDP-adatokat is jelentősen befolyásolja – mondta az InfoRádióban az MBH Bank elemzési centrumának vezető elemzője. Árokszállási Zoltán szerint az év végén 4,5 százalék környékén alakulhat az inflációs adat, míg a jövő évi átlag 3,5 százalék felett lehet.

Ismertette titkos részeket is tartalmazó győzelmi tervét az ukrán elnök

A béke elérése Ukrajna partnerein múlik, nem Oroszországon - jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a parlamentben, ahol ismertette az öt pontból és három titkos mellékletből álló, győzelminek nevezett tervét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
Pluszba fordultak a tőzsdék, erős meneten túl a Dow Jones

Pluszba fordultak a tőzsdék, erős meneten túl a Dow Jones

A hétfői csúcsdöntések után tegnap elromlott a hangulat az amerikai tőzsdéken, és a vezető indexek végül eséssel zártak, főleg a chiprészvények esése miatt. Ezt követően az ázsiai piacokon vegyesen alakultak a mozgások, a japán tőzsde esett, de a kínaiak felpattantak. A globális hangulatromlás Európában is érezteti hatását a mai kereskedésben, lefelé vették az irányt az európai tőzsdék, míg az amerikaiak hamar kilőttek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×