eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán
Forensic science, murder weapon and criminal investigation concept theme with kitchen knife covered in blood next to numbered marker in a dark bloody crime scene lit by cop car lights
Nyitókép: Getty Images

Halálra szúrtak egy tizenhat éves fiút Miskolcon

Egy húszéves fiatal Miskolcon, vita hevében leszúrt egy tizenhat éves fiút, aki belehalt sérüléseibe - közölte vasárnap honlapján a rendőrség.

A tájékoztatás szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a húszéves vadnai férfival szemben halált okozó testi sértés gyanúja miatt folytat eljárást. A gyanúsított vasárnap kora hajnalban egy miskolci szórakozóhely előtt szúrta meg a tizenhat éves arnóti fiút.

A sértett sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az újraélesztés ellenére a helyszínen meghalt. A rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségen előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt - írták.

A közlés szerint a vármegyei rendőr-főkapitányság a beismerő vallomást tett elkövetőt őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Címlapról ajánljuk

Fagypont és 20 fok közötti kanyarok: időjárás a jövő héten

Kedden ugyan elszórtan előfordulhat eső, zápor, de alapvetően csendes, őszi idő várható a jövő héten több-kevesebb napsütéssel és 20 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel. A hét második felében a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken fagypont köré is hűlhet a levegő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Hol vegyek most lakást, hogy igazán jól járjak?

Hol vegyek most lakást, hogy igazán jól járjak?

Az élénkülő lakáspiaci kereslet közepette legfrissebb Hangulatfelmérésünkben arról is kérdeztük a szakértőket, hogy véleményük szerint az ország mely részein, milyen típusú lakások lehetnek az átlagnál keresettebbek az előttünk álló évben. Összesen 10 szakértő mondta el, milyen típusú és elhelyezkedésű lakóingatlanok iránt lehet az átlagosnál erősebb a kereslet, többen azt is megindokolva, hogy miért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×