eur:
390.24
usd:
358.33
bux:
72940.89
2024. július 22. hétfő Magdolna
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Police.hu

Rendőrt hívtak a kutyákhoz, de ilyet még ők sem láttak

Állatkínzás bűntett miatt indult eljárás egy 35 éves Pest vármegyei nő ellen, aki sanyarú körülmények között tartott több kutyát a Fejér vármegyei Perkátán, egy szőlőhegyi ingatlanban.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság police.hu-n megjelent közleménye szerint a 112-es segélyhívóra érkezett bejelentés alapján indult nyomozás a nővel szemben.

A rendőrök az elhanyagolt kutyákra ürüléktől és vizelettől szennyezett, szűk szállítókosarakban és fémketrecekben, élelem és víz nélkül találtak rá 2024 februárjában. A kifejezetten állattartásra használt ingatlan aljzatát kutyaürülék borította, az ablakok és az ajtók csukva voltak, így a sötét házat nem szellőztették.

A több mint két tucat kis- és nagytestű állat közül kilencnek volt transzpondere, de érvényes oltása nem, a többit pedig be sem oltották és chipjük sem volt.

A helyszínelés során a rendőrök lefoglalták a kutyákat és állatvédő szervezetek közreműködésével állatotthonban helyezték el őket, az elkövetőt pedig előállították a rendőrségre, majd a nyomozást követően az iratokat továbbították az ügyészségnek.

Címképünk illusztráció

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Az új szakasz nem most kezdődik: folytatódhat a kamatcsökkentés Magyarországon

Az új szakasz nem most kezdődik: folytatódhat a kamatcsökkentés Magyarországon

Átment Virág Barnabás MNB-alelnök múlt heti üzenete a piacok felé, amikor azt mondta: júliusban az asztalon lesz a kamatvágás. A Portfolio felmérésében megkérdezett elemzők nagy része szerint ugyanis holnapi ülésén folytatja a kamatcsökkentést a jegybank. Az MNB a legutóbb kamatdöntő ülésen még a monetáris politika új szakaszáról beszélt, amit akkor a kamatemelések szüneteltetéseként értelmezhettünk, ám azóta érdemben változott a környezet pozitív irányban. Abban már nincs ekkora egyetértés az elemzők között, hogy jövőre hogyan alakul a kamatpálya.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×