eur:
389.47
usd:
361.64
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: police.hu

Bedrogozva csapta el a rendőrkocsi elejét

A kocsiban megtalálták a rendőrök a narkót is.

A vádirat szerint a 32 éves férfi 2021 nyarán kábítószert fogyasztott, majd bódult állapotban beült az autójába, és a megmaradt droggal együtt útnak indult. A délutáni órákban éppen egy nógrádi faluban vezetett, amikor nem vett észre az út szélén egy szabályosan, utasok nélkül parkoló rendőrautót, és nagy gázzal nekihajtott a kocsi elejének. Ezt követően megállt, majd a csattanás hangjára odaszaladó rendőrök igazoltatták. Mivel zavartan viselkedett, mintavételre előállították, melynek során kiderült, hogy kábítószerrel a szervezetében vezetett.

A rendőrök megtalálták a kocsiban a korábban vásárolt drogot is, a férfit ezután gyanúsítottként hallgatták ki. Beismerő vallomást tett és megbánó magatartást tanúsított, ez utóbbi azonban nem tartott sokáig, mert alig egy hónappal később ismét ugyanahhoz a szerhez nyúlt.

A 32 éves férfit kábítószer birtoklásával és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolta meg az ügyészség, és vele szemben felfüggesztett börtönbüntetés, valamint közúti járművezetéstől eltiltásra tett indítványt. Az ügyben a Salgótarjáni Járásbíróság dönt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×