eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
a close-up with a tape with the inscription Police in English and Hungarian language, crime scene,
Nyitókép: Wirestock/Getty Images

Brutális állatkínzás Hajdú-Biharban: fejbe lőtt kutyát találtak

Egy budapesti állatkórházban próbálják megmenteni a püspökladányi kutyát.

A püspökladányi Mancsmentő Állatvédő Egyesület a közösségi oldalán osztott meg egy felkavaró történetet, miszerint vasárnap este a várostól távol eső bekötőút melletti bokorban egy fejbe lőtt kutyát találtak – írja a haon.hu.

Az ebet közvetlen közelről, egy sörétes puskával lőtték meg. Az állatot hétfő este egy budapesti állatkórházba szállították, szerdára már a CT eredménye is megvolt. A lövés miatt az állat alsó állkapcsa több helyen eltört, a nyelve szétszakadt, és a szájpadlásából is több darab hiányzik, amely így lényegében megsemmisült, ráadásul a sérülései körülbelül kéthetesek. A kezelés részeként a nyelvét összevarrták, az állkapcsából pedig eltávolították az elhalt csontokat.

A kutya gyomorszondát kap, így kezdik el erősíteni, és implantátumot fog kapni. A brutális állatkínzás miatt feljelentést tettek a rendőrségen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×