eur:
389.09
usd:
364.04
bux:
68080.25
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Szökésben egy magyar pedofil fociedző

Fogolyszökés miatt keresik Nemes Lászlót. Az 54 éves férfi a tarpai fociakadémián sportoló gyerekekkel fajtalankodhatott.

Nemes László egy fociedző, aki ellen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot, amiért három hónapja megszökött a házi őrizetből. Az is lehet, hogy Ukrajnában bujkál.

A Blikk azt derítette ki, hogy a gyanú szerint az 54 éves férfi egy pedofil szexragadozó, a tarpai fociakadémián sportoló gyerekekkel fajtalankodott.

„A megalapozott gyanú szerint az edzőként dolgozó férfi munkakörébe tartozott az is, hogy éjszaka felügyelje az externátusként működő diákszálláson elhelyezett gyerekeket.

2022 novemberében egyik éjszaka a gyanúsított egy alvó kiskorú fiúval szexuális cselekményt végzett. Néhány nap múlva egy másik kiskorú fiúval ugyanígy tett.

Ezek a cselekmények ismétlődtek is 2022 novemberében” – erősítette meg lapnak dr. Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője.

"A férfi 2022. december 6-tól 2023. november 7-ig letartóztatásban volt, majd ekkor a bíróság elrendelte a bűnügyi felügyeletét azzal, hogy a számára kijelölt ingatlant nem hagyhatja el. Ezt a gyanúsított nem tartotta be. Jelenleg fogolyszökés miatt is nyomozás folyik ellene” – tette hozzá a szóvivő.

A férfi a kárpátaljai Beregszászról származik. A Blikk beszélt egy helybelivel, aki szintén ott dolgozott. ahol a férfi. Azt mondja: "néhány éve jött ide Laci dolgozni. Gondoskodott a gyerekekről, takarított, mosogatott rájuk. Úgynevezett felcserként, orvossegédként is dolgozott a klubnál: szükség esetén ellátta a gyerekeket gyógyszerekkel, vagy ha megsérült valaki a pályán, tudta, mit kell csinálni, de masszírozta is őket. A nyilatkozó elismerte: alaposan félreismerte a férfit.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×