eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: mattmutluu/unsplash.com

Tolatás közben gázolt - kamera rögzítette a baleset előtti pillanatokat

Sem a gyalogos, sem az autós nem járt el szabályosan, azonban borítékolható volt, ki húzza a rövidebbet.

A férfi 2023. május 21. napján a kora délutáni órákban derült időben, jó látási viszonyok mellett végzett hátramenetet Recsk belterületén a Vörösmarty Mihály úton az általa vezetett tehergépkocsival - írja közleményében a Heves Vármegyei Főügyészség. A gyanúsított tolatása során figyelmetlensége miatt nem észlelte a mögötte a járda helyett szabálytalanul az úttesten gyalogló nőt, akit a járművével fellökött. A sértett elesett, a férfi a járművel továbbhaladt, de - szerencsére - annak kialakítása miatt a sértett felett haladt, majd a nő kiabálására állt meg úgy, hogy a sértett még a jármű alatt tartózkodott.

A nő a balesetben 8 napon túl gyógyuló törést szenvedett.

Mint írják, a gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte, azt megbánta, és vállalta a sértett felé jóvátétel teljesítését, ezért az Egri Járási Ügyészség az eljárást felfüggesztette a közvetítői eljárás lefolytatása céljából, mely eredményesen, a sértett és a gyanúsított megegyezésével és a kért jóvátétel teljesítésével zárult, ezért az ügyészség az eljárást - tevékeny megbánás folytán - megszüntette.

Az Ügyészség által a YouTube-on közzétett videón a baleset előtti pillanatok láthatók:

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×