eur:
389.75
usd:
365.12
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay

Lövöldözés volt Szeged belvárosában

Szamurájkarddal, késsel és gumilövedékes fegyverrel akarta az adósságot behajtani egy társaság Szegeden egy férfitól.

Péntek késő délután több bejelentés is érkezett a 112-es segélyhívó számra, melyek szerint Szeged belvárosában lövéseket hallottak. A cselekmény néhány perc alatt lezajlott, és az elkövetők és a sértett is elmenekült - közölték a police.hu oldalon.

Nagy létszámmal vonultak a helyszínre a rendőrök, azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást. A beszerzett információk alapján megtalálták a sértettet, aki csak annyit volt először hajlandó közölni, hogy

sérülései gumilövedékes fegyvertől származnak,

egyébként nem akart a rendőrökkel együttműködni. Ennek ellenére sikerült azonosítani a támadóit, akik közül kettőt már elfogtak.

Kiderült, hogy a társaság egy jogosnak tartott adósságot akart behajtani a sértetten és annak családján úgy, hogy kést, szamurájkardot és gumilövedékes fegyvert vettek magukhoz.

A Szegedi Rendőrkapitányság csoportosan és felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A már elfogott férfiakat a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat. Társaikat szintén azonosították, őket még keresik.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×