eur:
393.13
usd:
367.36
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Fotó: ügyészség
Nyitókép: ügyészség

Már megint késsel támadtak egy rendőrre, gumibotot kapott a férfi

A debreceni ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt nyomoz a 31 éves férfi ellen.

Február 7-én este egy határ menti településen egy gépkocsi elsodort egy kerékpárost, majd annak vezetője megállás nélkül elhajtott. A helyszínelés közben megjelent a közlekedési balesetben érintett jármű közelben lakó, ittas tulajdonosa - írja az ügyészség.

A férfi egy 19 centiméteres pengéjű kést a kezében tartva közeledett az egyik intézkedő rendőr felé. miközben hadonászott vele, sőt, szúrómozdulatot is tett.

Bár a rendőr figyelmeztette a férfit, az, kezében a késsel tovább közelített a rendőr felé. A rendőr ekkor hátrálni kezdett, majd a testi épségének megóvása érdekében beült az autójába és bezárta azt.

Mivel a férfi ezt követően is közeledett a rendőr tolatni kezdett, de a férfi még ekkor is integetett felé, hogy menjen közelebb.

A rendőrhöz időközben csatlakozott a társa. A részeg még mindig nem tágított és " szúró és vágó mozdulatokat téve indult meg az ekkor már megkülönböztető fényjelzést is használó szolgálati autó felé, majd többször megismételt felszólításra dobta csak el a kést".

Ezután a rendőrök kiszálltak a járműből, ekkor

a férfi mindkét kezét bokszoló állásba emelte és támadó állást vett fel, miközben hadonászni kezdett.

Az egyik rendőr végül rendőrbotot használt vele szemben, majd testi kényszer alkalmazásával sikeresen megbilincselték és előállították.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×