INFORÁDIÓ
2023. március 28. kedd
Gedeon, Johanna

rendőr

kés

támadás

részeg

Fotó: ügyészség

Már megint késsel támadtak egy rendőrre, gumibotot kapott a férfi

Infostart

A debreceni ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt nyomoz a 31 éves férfi ellen.

Február 7-én este egy határ menti településen egy gépkocsi elsodort egy kerékpárost, majd annak vezetője megállás nélkül elhajtott. A helyszínelés közben megjelent a közlekedési balesetben érintett jármű közelben lakó, ittas tulajdonosa - írja az ügyészség.

A férfi egy 19 centiméteres pengéjű kést a kezében tartva közeledett az egyik intézkedő rendőr felé. miközben hadonászott vele, sőt, szúrómozdulatot is tett.

Bár a rendőr figyelmeztette a férfit, az, kezében a késsel tovább közelített a rendőr felé. A rendőr ekkor hátrálni kezdett, majd a testi épségének megóvása érdekében beült az autójába és bezárta azt.

Mivel a férfi ezt követően is közeledett a rendőr tolatni kezdett, de a férfi még ekkor is integetett felé, hogy menjen közelebb.

A rendőrhöz időközben csatlakozott a társa. A részeg még mindig nem tágított és " szúró és vágó mozdulatokat téve indult meg az ekkor már megkülönböztető fényjelzést is használó szolgálati autó felé, majd többször megismételt felszólításra dobta csak el a kést".

Ezután a rendőrök kiszálltak a járműből, ekkor

a férfi mindkét kezét bokszoló állásba emelte és támadó állást vett fel, miközben hadonászni kezdett.

Az egyik rendőr végül rendőrbotot használt vele szemben, majd testi kényszer alkalmazásával sikeresen megbilincselték és előállították.

Nyitókép: ügyészség
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018