eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Fotó: police.hu

Testvérpár rejthette el a meggyilkolt vállalkozó holttestét a csomagtartóban – videó

Emberöléssel gyanúsítható testvérpárt fogtak el a napokban Heves megyében. A rendőrök szerint ők lehetnek a felelősek egy fiatal építkezési vállalkozó meggyilkolásáért.

Szeptember másodikán kezdték el keresni azt az építkezési vállalkozót, akinek eltűnését felesége jelentette be. Másnap, egy gyöngyösi építkezés közelében bukkantak a rendőrök a férfi általa használt járműre.

A 23 éves fiatalember felkutatására a rendőrök kutyákat és drónokat is bevetettek. Így keresték az autó 150 méteres körzetében a férfit.

Közben kihallgatták munkatársait, megbízottjait is. Köztük azt a testvérpárt, akik ellentmondó vallomásokat tettek és ezzel felhívták magukra a figyelmet.

Majd két héttel később, szeptember 14-én Gyöngyösön rábukkantak az egyik testvér autójára, amelynek a csomagtartójában megtalálták a keresett, 23 éves családapa holttestét. A bulvárlapok beszámolója szerint ekkor már iszonyatos szag terjengett a jármű körül. Az is kiderült, hogy a férfi az eltűnése napján pénzt vitt egy helyi építkezésre kifizetendő a munkásokat.

A rendőrök még aznap elfogták otthonukban az abasári T. Sándort és a gyöngyöshalászi T. Györgyöt, akiket a gyilkossággal gyanúsítanak. A két férfi kihallgatásakor beismerő vallomást tett, a bíróság elrendelte letartóztatásukat - közölték a rendőrök.

A férfiak elfogásáról videó is készült:

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×