eur:
390.83
usd:
358.65
bux:
72899.65
2024. július 19. péntek Emília
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: police.hu

A horrorisztikus részletek a betonozós gyilkosok ügyében

A gyilkosság 2022 szeptemberében történt, most tartottak tájékoztatást a részletekről.

Egy fiatal nő tett bejelentést Budapesten még 2022. szeptember 2-án éjszaka, miszerint férjét órák óta nem tudja elérni és ismeretlen helyen tartózkodik. A rendőrség másnap egy gyöngyösi építkezés közelében, a parkolóban megtalálta a férfi általa használt személyautót - számolt be a rendőrség.

A rendőrök több alkalommal kihallgattak egy testvérpárost, akik az eltűnttel napi munkakapcsolatban álltak. Egy idő után összezavarodtak és ezért felkeltették a nyomozók figyelmét.

Ezután a rendőrök elkezdték keresni a páros által használt személyautót, amelyet 2022. szeptember 14-én, a gyöngyösi Kenyérgyár utcában találtak meg. A csomagtartójában volt a keresett férfi holtteste.

A két férfi vallomást tett. A nyomozást most zárták le, ezért tartottak sajtótájékoztatót a rendőrök amelyen Rétvári Bence államtitkár is részt vett.

A nyomozás eredménye

A közel két év alatt a nyomozók - többek között 50 tanú kihallgatásával, 464 bűnjel begyűjtésével és elemzésével, több tucat különböző szakértői vélemény beszerzésével - arra jutottak, hogy az elhunyt egy előre kitervelt emberölés áldozata lett. T. György és T. Sándor már tervezte egy ideje a bűncselekményt.

Az eljárásban kiderült, hogy a testvérpár egy gyöngyöshalászi építkezésen követte el a súlyos bűncselekményt, amelynek nyomait egy betonréteggel próbálták meg eltüntetni. A helyszíni szemlén – a beton felbontása után – a rendőrök több töltényhüvelyt és vérfoltokat találtak.

Az édesanya

A két férfi letartoztatását követően édesanyjuk egy férfi ismerősével megpróbálta elrejteni az emberöléshez használt fegyvert, azonban a rendőrök 2022. november 14-én a férfi gyöngyöshalászi otthonában, egy hátizsákban, a padláson elrejtve megtalálták a fegyvert és a hozzátartozó hangtompítót, illetve lőszereket.

Az édesanyja ellen bűnpártolás, a bűnjelet elrejtő férfi ellen lőfegyverrel visszaélés bűncselekmények gyanúja miatt indult eljárás.

Továbbá szintén lőfegyverrel visszaélés gyanúja miatt indult nyomozás két dunántúli férfi ellen, akiktől a testvérpár 2021 őszén – készülve a súlyos bűncselekményre – megvásárolta a lőfegyvert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×