eur:
393.42
usd:
367.75
bux:
66361.7
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay

Úgy ráijesztettek a betörőre, hogy szó szerint összecsinálta magát

Édesanyja vitt neki tiszta alsóneműt.

Húsvéthétfőn egy középkorú férfi éppen be akart törni egy éppen üres házba, és már a bejárati ajtó előtt térdelt, amikor a szomszédnő rákiabált, erre úgy megijedt, hogy bepiszkított – tudta meg az RTL Híradó. A nő szerint sikongatva menekült el a betörtő, és bújt el a kertben.

A győrszentiváni polgárőrök egy tujasor mögött találtak rá és tartóztatták fel. Ők engedték meg a betörőnek, hogy felhívja az édesanyját, hogy vigyen neki tiszta alsóneműt.

A rendőröknek azt mondta, csak a nagydolgát végezni ment a bokrok közé, ennek ellenére lopás kísérlete miatt indult ellene eljárás. A férfit egyébként a kertben lévő kutya nem támadta meg, tehát feltehetően már járt arra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Pár órája elesett Novobahmutivka is, egy apró donbaszi település Ocseretinétől délre. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×