eur:
392.82
usd:
366.21
bux:
66887.49
2024. április 25. csütörtök Márk
M. Richárd beszáll egy gépjárműbe a Budai Központi Kerületi Bíróság Fő utcai épületénél 2017. augusztus 21-én. A bíróság elrendelte a házi őrizetét a férfinak, aki a gyanú szerint 2017. május 15-én érvényes vezetői engedély nélkül autójával a Dózsa György úton halálos közúti balesetet okozott. Két ember életét vesztette, ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg, miután két gépjármű trolibuszmegállóba csapódott.
Nyitókép: Mohai Balázs

M. Richárd lebukott, újra volán mögé ült

Egy bulvárlap olvasója készített fotót az elsőfokú ítélet szerint a vezetéstől örökre eltiltott Dózsa György úti gázolóról.

Az elsőfokú ítélet alapján a Dózsa György úti gázolás miatt örökre eltiltották a vezetéstől, mégis volánhoz ült M. Richárd - értesült olvasójától a Bors.

M. Richárdot egy közúti ellenőrzés alkalmával állították meg a XIII. kerületben egy Mercedesszel.

A Váci úti intézkedéssel kapcsolatban még annyi látott napvilágot, hogy az intézkedés után M. Richárd a helyszínen lezárta a német rendszámú autót és elgyalogolt.

A rendőrség kommentárja szerint múlt szerdán egy 43 éves férfit igazoltattak a fényképpel megsegített helyszínen és időpontban, a férfinak nem volt jogosítványa, és ellene bírósági eljárás van folyamatban.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×