eur:
395.49
usd:
366.56
bux:
65613.08
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A Bróker Marcsiként ismertté vált D. Sándorné, a budapesti székhelyű Kun-Mediátor Kft. önálló képviseleti jogosultsággal rendelkező egykori vezetője az ellene üzletszerűen elkövetett csalássorozat, jogosulatlan pénzügyi tevékenység, sikkasztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőper tárgyalásán a Szolnoki Törvényszéken 2017. november 6-án. A vádlott az ügyészség szerint a pénzügyi jogsértések sorozatát követte el, 767 embert csapott be, több mint 12 milliárd forinttal károsította meg őket.
Nyitókép: MTI/Mészáros János

12 milliárdot követelnek a hamarosan szabaduló Bróker Marcsin

A Kun-Mediátor Kft. egykori vezetőjének letartóztatása a „törvényi maximum elérése miatt” szűnik meg. A háromfős zárkában ülő asszonytól 767 károsult 12 milliárd forintot követel.

Az Infostart is beszámolt arról, hogy az ügyet tárgyaló Szolnoki Törvényszékhez egyelőre „nem érkezett ügyészi indítvány arra vonatkozóan, hogy a Szolnoki Törvényszék más kényszerintézkedést (bűnügyi felügyeletet) rendeljen el” a vádlottal szemben. Ha ez így marad, akkor a kiengedés után sem házi őrizetre, sem lakhelyelhagyási tilalomra nem kell számítania D. Sándornénak, és nem kell nyomkövetőt sem viselnie.

Bróker Marcsit másfél év bujkálás után a közép-amerikai Belize-ből hozták haza nemzetközi elfogatóparanccsal. A Kun-Mediátor Kft. egykori vezetője ellen 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás és más bűncselekmények miatt emeltek vádat.

Az asszony szomszédja arról beszélt a Blikknek, hogy "lesz majd itt nagy élet, ha Marcsika hazajön, sokan várják majd őt a kapuban, hogy elszámoljanak vele".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×