eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Összeroncsolódott személyautók egy buszmegállóban a fővárosi Dózsa György út és Kassák Lajos utca kereszteződésében 2017. május 15-én. A két karambolozó autó egyike a buszmegállóba csapódott, egy ember meghalt, kettő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A balesetben összesen hatan sérültek meg, az egyik roncsból két embert kellett kivágniuk a tűzoltóknak.
Nyitókép: MTI / Mihádák Zoltán

Émelyítő részlet derült ki a Dózsa György úti gázolásról - videó

A száguldozó M. Richárd éppen filmezte magát a baleset előtti pillanatokban, a felvételt be is mutatták a bíróságon.

Folytatódott a 2017 májusi Dózsa György úti mercedeses gázoló bírósági tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken - írja a Blikk. Ismert, a nagyon gyorsan haladó autó gyakorlatilag ledarált egy, az útjába kerülő, de a kanyarjtát levágó Citroënt, ami bele is csapódott egy trolibuszmegállóba. A balesetnek két halálos áldozata volt. M. Richárd előbb házi őrizetben, majd letartóztatásban volt szívműtétjéig. Most nem hagyhatja el Pest megyét.

Csütörtöki bírósági tárgyalásán M. Richárd meg kellett, hogy hallgassa az igazságügyi szakértőt, akinek a véleménye szerint ő a felelőtlen sofőr, akit anyagi büntetés nem tart vissza a szabályszegéstől.

A tárgyaláson ezt követően viszont megdöbbentő pillanatok jöttek: lejátszottak egy videófelvételt, ami a balesetet megelőző pillanatokban készült, és amelyen jól látszik, M. Richárd saját magát videózza - vezetés közben.

Azt a szakértő állapíthatja meg, hogy M. Richárd a mobilt a kezében tartotta-e vagy az a műszarfalon volt.

Védője kérte a tárgyaláson, hogy a nyilvánosság kizárásával vetítsék le a felvételt, de a bíróság az indítványt elutasította. M. Richárd annyit kért, hogy a felvétel végén hallható sikolyokat már ne játsszák le, a bíróság ezt elfogadta - írta az Index.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×