eur:
393.83
usd:
368.3
bux:
66250.22
2024. április 25. csütörtök Márk
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay.com

Komoly sorstragédia áll a londoni magyar nő megölése mögött

Alvilági körökkel is kapcsolatban állhatott, ismerősei szerint drogozott és prostituáltként is dolgozott, miután elhagyta 1 és 3 éves gyermekét, valamint férjét Szűcs Henriett.

Egy londoni lakás fagyasztójában két női holttestre bukkantak, az egyik Szűcs Henrietté, a másik egy májusban meghalt török nőé. A horrorisztikus történetről egyre több minden lát napvilágot, a Scotland Yard pedig nagy erőkkel vetette bele magát a nyomozásba.

Mint a Blikk írja, Szűcs Henrietta sok-sok évvel ezelőtt költözött el Sajópüspökiből, hátrahagyva férjét és két kisgyermeküket. Először Németországba, majd Angliába ment, ahol szakácskodott, végül egy éjszakai bárban kötött ki. 2016-ban aztán Szűcs Henriett eltűnt, senki nem tudott róla semmit (akkor adott magáról utoljára életjelet, egy barátnőjével beszélt telefonon, akivel azelőtt szinte naponta), ráadásul most haláluk oka sem ismert, és az sem, a két nő sorsának volt-e köze egymáshoz; annyi biztos, hogy haláluk előtt számos sérülést szenvedtek.

Szűcs Henriettről az a hír járta a Sajó partján, hogy drogozott, nőkkel is volt együtt, valamint pénzért árulta a testét.

A jelenlegi információk szerint két férfit is őrizetbe vettek a gyilkosságokkal kapcsolatban: a lakásban élő, 34 éves Zarhid Younist az elhunytak törvényes és tisztes temetésének megtagadása miatt, illetve gyilkosság gyanújával egy 50 éves férfit, ám őt már szabadlábra helyezték, noha a nyomozás továbbra is folyik ellene.

A Bors cikke szerint barátai úgytartják, Szűcs Henriett sorozatgyilkos áldozata lehetett Londonban. Gyermekei most 13 és 15 évesek.

A Magyar Nemzet cikke szerint alvilági körökkel állt kapcsolatban.

Címlapról ajánljuk
Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Miközben több más európai ország mellett Ausztriában is vita folyik a munkaidő csökkentéséről, a gazdaság minden területéről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványozta, hogy a csökkentés helyett inkább növeljék a heti munkaidőt 41 órára. A javaslatot felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×