eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Rendőrautók állnak a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség előtt 2019. február 26-án. 18 őrizetbe vett, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó rendőrt azzal gyanúsítanak, hogy készpénzért cserébe nem büntettek meg szabálysértő autósokat az M1-es autópályán a megyében.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Így csalták csapdába a korrupt autópálya-rendőröket - megdöbbentő részletek

Sokakban megszólalt a belső vészcsengő, amikor a szolgálati fegyvert le kellett adni.

Egy hete fogták el a lébényi rendőrőrs tizennyolc autópálya-rendőrét, mindegyiküket letartóztatták. A Kisalföld most új, megdöbbentő részleteket tudott meg a rendőrségi akcióról, amit alaposan előkészítettek.

A portál információi szerint a rendőrök mindegyike egy helyen tartózkodott, továbbképzésre rendelték be őket Győrbe, sok más társukkal együtt. Aki jelen volt, azt mondja, hogy a belső csengő sokukban megszólalt, amikor a szolgálati fegyvereket le kellett adni a rendőrség épületében.

Az előadás elkezdődött, kinyílt az ajtó, s a TEK-esekkel együtt megjelentek a katonai ügyészség emberei. Egyenként szólították a lébényieket, és vitték is őket kihallgatni.

Az elfogás részleteivel kapcsolatban a hírportál megkereste a Központi Nyomozó Ügyészséget, ahol azonban a „büntetőeljárás eredményességére" hivatkozva részleteket nem árultak el, azt ugyanakkor megerősítették, hogy „a gyanúsítottak beosztotti állománykategóriába tartoznak, tiszti rendfokozatú nincs köztük."

A portál úgy tudja, hogy a letartóztatottak között tapasztalt rendőrök, van, aki 25 éve szolgál a testületben, éppen a rutinjuk miatt nehéz lesz pótolni őket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×