eur:
389.18
usd:
363.32
bux:
68110.72
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Getty Images/

Magyar labdarúgó halt meg a szörnyű ausztriai balesetben

Halálos balesetet szenvedett egy Ausztriában játszó magyar focista. Varga Márkó, az osztrák ASKÖ Donau Linz Sportklub labdarúgója volt.

A baon.hu az elsők között vette észre, hogy a felső-ausztriai Pucking melletti Westautobahn közelében az A1-es úton történt a balesetnek magyar áldozata is van.

A szombati tragédiakor négy jármű ütközött eddig tisztázatlan körülmények között, köztük az az autó, amelyben a jánoshalmi Varga Márkó is ült, őt a beszámoló szerint a helyszínen újra kellett éleszteni, majd stabilizálták az állapotát, és a Kepler Egyetemi Kórházba szállították, ahol azonban később belehalt a sérüléseibe.

A sportoló kizuhant a járművéből.

Az ASKÖ Donau Linz Sportklub közösségi oldalán számolt be a fiatal sportoló haláláról.

Szombaton, a felső-ausztriai futballmérkőzéseken egyperces néma felállással emlékeztek meg a tragikus körülmények között elhunyt magyar focistáról.

Az Index Kurt Baumgartner igazgatóhelyettest idézte: "Nem tudom, mit mondjak, a helyzet mindannyiunk számára nagyon nehéz. Márkó nagyon jól érezte magát a klubnál, mindenki kedvelte őt a személyisége és a hozzáállása miatt. Lesújtott minket a halálhíre, a szomorúság elképzelhetetlen. Márkó egy négyéves kisfiút hagyott hátra”.

Varga Márkó az MLSZ adatbankja szerint volt a Jánoshalmi FC, a Kiskunmajsai FC, a Honvéd FC, a Felcsút SE, a Fehérvár FC, a GOLD-SPORT, a KBSC FC, a Füzesgyarmati SK és a Putnok FC játékosa. Az ausztriai csapat az ötödosztálynak megfelelő bajnokságban listavezető.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×