eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay.com

Beperli a BBC-t a téves tévés interjúalany

Kártérítésért akarja perelni a BBC-t egy férfi, akit 2006-ban véletlenül interjúvoltak meg egy hírműsor élő adásában.

Guy Goma annak idején egy állásinterjúra érkezett a brit közszolgálati műsorszolgáltató székházába, de összetévesztették Guy Kewney szakújságíróval, és őt kérdezték a BBC hírcsatornájának élő műsorában az internetes zenei letöltésekről.

A felvételt több mint ötmillióan láttak a műsorszolgáltató YouTube-csatornáján, de Goma állítása szerint ő egy vasat sem kapott a befolyó jogdíjakból.

A férfi az Accidental Celebrities podcastban elmondta, hogy megkereste a BBC-t az elmaradt jogdíjak miatt, de nem kapott választ. "Arra várnak, hogy bíróság elé citáljam őket" - mondta, és a podcast műsorvezetőinek kérdésére meg is erősítette, hogy be fogja pereli a BBC-t, "mert egy csomót kerestek az interjún", és egy petákot sem adtak neki belőle.

Hozzáfűzte, hogy

a BBC 17 éve használja a klipet, anélkül, hogy fizetett volna neki, pedig" a klip gazdagabbá tette őket".

Goma felidézte, hogy amikor 2006-ban megérkezett a székházba, előbb a sminkbe küldték, pedig ő hangoztatta, hogy arra semmi szükség, mert állásinterjúra jött.

A videón látható, hogy először nagyon meg is van lepve, mikor feltesznek neki egy kérdést az internetes zenei letöltésekkel kapcsolatban, de aztán minden kérdésre válaszol. Goma szerint az interjút készítő Karen Bowermann nem vette észre, hogy valami hiba történt.

Az interjú után jelezte, hogy rossz alanyt kérdeztek a műsorban, de ez után egy hétig nem is hallott a BBC-ről, lemaradt az állásinterjúról, és nem kapta meg a munkát - mesélte Goma.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×