eur:
389.05
usd:
367.86
bux:
55743.01
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Budapest, 2019. április 9. Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista feleségével, Gálvölgyi Judit műfordítóval otthonában. MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva
Nyitókép: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

Rendőrségi kihallgatás Gálvölgyi János ügyében

A rendőrség kihallgatta a színművész családját.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk a színművész május 10-én lett rosszul, mentőt hívtak hozzá, de végül a lányai vitték kórházba.

A rendőrség hivatalból indított eljárást. A következő választ kapta a Naphíre: “gyanúsítotti kihallgatás nem történt", de a színész rokonait már kihallgatták az ügyben. Ezt megerősítette az oldalnak Gálvölgyi János egyik lánya is.

"Beidéztek minket és kihallgattak” - mondta el Gálvölgyi Dorka a lapnak.

A rendőrség egyébként "foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt" vizsgálódik.

Címlapról ajánljuk
Bóka János: az uniós ígérgetés ellenére nem sok minden történt

Bóka János: az uniós ígérgetés ellenére nem sok minden történt

Európai Unió jövőbeli bővítése volt a legfőbb téma az EU Általános Ügyek Tanácsa Spanyolországban tartott informális ülésén. A tanácskozás részt vett Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, akinek az elmondása szerint a tagállamok fokozatos integrációval gyorsítanák a Nyugat-Balkáni országok csatlakozását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Egyre gyűlnek a bizonyítékok arról, hogy az Oroszországgal jó viszont ápoló Szerbia fegyvereket szállít Ukrajnának. Lengyelország szerint Kijev lehetett volna "segítőkészebb" az országba becsapódott ukrán rakéta kivizsgálása során. Egyes hírek szerint a Szabad Oroszország Légió ismét betört Belgorod megyébe, az ukrajnai frontokon azonban továbbra is csak minimális területi nyereségekről számolhat be Kijev. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×