eur:
386.42
usd:
369.14
bux:
0
2023. október 3. kedd Helga
Balázs Klári és Korda György, a zsűri tagjai a Csináljuk a fesztivált! című nagyszabású show-műsor első adásának felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2021. december 1-jén. A Duna csatornán tíz héten át látható műsor hatvan év magyar slágereit mutatja be ismert előadóktól.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

A villa után megvan Korda Györgyék új lakhelye, érdekes szomszédokat kaptak

Egy tarsasházba költözött Balázs Klári és Korda György. Villájukat tavaly adták el.

A zenész házaspár három évtizeden át élt a híres Korda-villában, ahonnan átköltözni egy fele akkora méretű lakásba egyáltalán nem volt egyszerű feladat - írja a Bors.

A Korda házaspár úgy döntött, hogy több bútort, kanapékat, szekrényeket, szőnyegeket és függönyöket ajándékoz a II. kerületnek, ahol eddig is és most is élnek. A felajánlás a Budapesti Szent Ferenc Kórház Bakonyban található pihenőházába, illetve a nővérszállásra került.

Balázs Klári arról beszélt a költözés után, hogy az új lakás sokkal élhetőbb kettejük számára, 150 négyzetméteres és tartozik hozzá egy kisebb tetőkert is, ahol a kutyáik jól érezhetik magukat.

Az énekes páros új otthona egy zöldövezetben található társasház lett, ők laknak a legfelső emeleten.

Balázs Klári szerint egyébként

szeretettel fogadták őket az új szomszédok, akik között orvos-professzor, sőt, egykori híres sportoló is van.

Gyurikám még egy kicsit szomorkodik néha, hiányzik neki a Villa, mégiscsak 30 évet életünk ott. Férje azonban mindennap teker a szobabiciklijén, és bámulja a csodálatos kilátást. Ilyenkor látom rajta, hogy boldog, egyszóval jó helyünk lesz nekünk itt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.10.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a MATE Szent István Biztonságpolitikai Központ vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. október 2. 13:05
×
×
×
×