eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő a Team Iron sajtótájékoztatóján, egy hónappal a Nemzetközi Úszó Liga (ISL) budapesti fordulója előtt, a Duna Aréna Gépházában 2019. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Babakötvény-reklámarcnak állt Hosszú Katinka

Friss posztjában jelzi, hirdetésről van szó, a fényképen mindenesetre ragyog a várandós háromszoros olimpiai bajnok úszónő.

Még hónapokig várja első gyermekét a háromszoros olimpai bajnok úszó Hosszú Katinka, várandósságát viszont nagy figyelemmel kíséri a nyilvánosság, amit az is mutat, friss várandós posztját két óra alatt csaknem 10 ezren lájkolták be.

A facebookos közlés azonban ezúttal reklám, amint erre egy hashtag is utal: Hosszú Katinka a poszttal a babakötvényt reklámozza, ami voltaképp egy gyermekek születésekor azok 18 éves koráig fialó állampapír.

Mutatjuk a posztot:

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×