eur:
390.86
usd:
366.82
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: BKK

Verekedőket zavart el a bátor budapesti villamosvezető – videók

Egy budapesti villamosmegállónál dulakodott két vagy inkább több fiatal. A villamosvezető kiszállt és elzavarta őket.

Mi van, ha elütlek titeket - ezzel a mondattal zavarta el egy budapesti villamosvezető a sínek közelében dulakodó fiatalokat az 1-es villamos vonalán egy gyalogátkelőnél. Bátorság kellett ehhez, mert a csoport a klasszikus melegítős, kapucnis figurákból állt.

Az esetről videókat tett közzé a BpiAutósok.hu. A felvételen az látszik, hogy a villamos vezetője, akinek a kezében valami hosszú egyenes tárgy is van, de nem használja azt, határozattan lép fel és ettől megijednek a dulakodók.

A fiatalokat sikerült elkergetnie a középkorúnak látszó bátor "közfeladatot ellátó személynek".

(Fotónk illusztráció, az 1-es villamos vonalán készült.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

A befektetők számára a mai lesz a hét legfontosabb napja, ugyanis ma tartja kamatdöntő ülését a Fed. A kamatok szinten tartása szinte biztosra vehető, kérdésből viszont van bőven. Hogyan reagál a jegybank az infláció visszapattanására? Hogyan értelmezi a zavaros reálgazdasági és munkaerőpiaci folyamatokat a jegybank? Mekkora az esélye a recessziónak? Kamatvágás vagy kamatemelés lesz a Fed következő lépése? Ezek a kérdések izgatják most a piacokat, és ha úgy érzik, hogy valamelyikre választ kapnak, a piaci mozgások garantáltak. Minden fél mondatnak jelentősége lesz a mai eseményen, amely után akár teljesen új narratíva is kialakulhat a világpiacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×