eur:
392.83
usd:
367.92
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Koós János táncdalénekes, előadóművész, humorista, színész temetése a Farkasréti temetőben 2019. március 20-án. Koós János 81 éves korában, 2019. március 2-án hunyt el.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összeomlott Koós János özvegye

Hiába próbálja támogatni a család, 48 közösen eltöltött év után Dékány Sarolta nem tudja feldolgozni férje halálát.

Dékány Sarolta rosszul lett a temetésen a Farkasréti temetőben, ki kellett vezetni őt a tömegből, nehogy nagyobb baj legyen - írja a Blikk, amely arról is bezsámol, hogy az özvegy szinte mindennap kijár a férje sírjához, és bár többen felajánlották neki, hogy vele tartanak, ő ezt mindig visszautasítja, mert azt mondja, hogy a férje sírjánál szeretne egyedül lenni.

Dékány Sarolta a lapnak elmondta, hogy nincs jól, úgy érzi, rajta már nem lehet segíteni. Kijár ugyan a temetőbe, de az sem segít, a tragédia óta nem találja a helyét a világban. Túl sok időt töltött egyedül, ezért barátok és családtagok felváltva látogatják őt.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×