eur:
394.51
usd:
369.94
bux:
65173.41
2024. április 19. péntek Emma
Ütközésben összetört rendőrautó a VII. kerületben, a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében 2019. március 27-én. Az ütközést követően egy harmadik autó nekiütközött a rendőrautónak. A balesetben az elsődleges információk szerint ketten megsérültek.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Ezt látta a szemtanú Lovasi András balesetekor

Még mindig kórházban van a balesetben megsérült egyik rendőr.

Ahogy arról beszámoltunk, szerdán délután egy autó és egy rendőri jelleggel ellátott szolgálati gépkocsi ütközött össze Budapest VII. kerületében, a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében. Az ütközést követően egy harmadik autó nekiütközött a rendőrautónak. A balesetben ketten megsérültek: a rendőrautó vezetőjének kitört három foga, egyik kulcscsontja többszörösen tört, míg a mellette ülő rendőrnő könnyebben sérült meg - írta a Zsaruellátó Facebook-oldal.

Kiderült, hogy a baleset egyik érintettje Lovasi András Kossuth-díjas magyar zenész, énekes, a Kiscsillag zenekar frontembere.

"A hír igaz, Lovasi András volt a szerdai baleset egyik résztvevője. Nagyon sajnálja a történteket és jobbulást kíván a sérült rendőröknek. Nem állt semmilyen szer hatása alatt, a helyszínen még megvárta a rendőri intézkedést" - erősítette meg a zenész koncertszervezője, Balassa János.

A Blikknek egy szemtanú, Véninger Cynthia beszélt a balesetről, aki egy közeli irodaházban dolgozik.

"Akkor vettük észre, hogy mi történt, amikor már kint voltak a mentők, a rendőrök és a tűzoltók. A fehér autóban három idősebb ember utazott, nekik nem lett bajuk, telefonálgattak. A terepjáróban egy nagyon jól öltözött férfi ült, aki egyfolytában idegesen telefonált, de úgy tűnt, neki sincs semmi baja.

A fehér Audiból úgy kellett kiszabadítani a férfit, aki nyakmerevítőt kapott.

Nagyon sok rendőr volt ott, és sokáig vizsgálódtak is" - mesélte.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
Példátlan, történelmi lépésre készül Donald Trump: jogászok ezreit fogja mozgósítani

Példátlan, történelmi lépésre készül Donald Trump: jogászok ezreit fogja mozgósítani

Ahogy a Politico beszámol róla, Donald Trump volt amerikai elnök kampánya saját tájékoztatása szerint több mint százezer jogászt és ügyvédet fog hadba állítani, hogy felügyelje a 2024-es választások tisztaságát. A kezdeményezés, amelyet a Trump-kampány és a Republikánus Nemzeti Bizottság "az ország történetének legkiterjedtebb és legmonumentálisabb választási integritási programjaként" jellemzett, magában foglalja a jelentkezők képzését is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×