eur:
393.3
usd:
367.44
bux:
67062.43
2024. április 26. péntek Ervin
Budapest, 2016. március 9. Koós János énekes, humorista, színművész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az Express, egy 1962-ben alakult egykori könnyűzenei együttes történetét idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: Koós János énekes, humorista, színművész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az Express, egy 1962-ben alakult egykori könnyűzenei együttes történetét idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Koós János elesett utolsó fellépése előtt, de eltitkolta

Fellépőtársa, Csongrádi Kata részletesebben is beszélt az estről.

A család közlése szerint rövid betegség után, életének 81. évében elhunyt Koós János táncdalénekes.

A Blikk kiderítette, halála előtt korábban is sajgó vállát műttette volna, majd otthon akart lábadozni, hogy minél előbb színpadra állhasson. Pénteken együtt nőnapozott volna Zalatnay Saroltával.

Nem érdekelte az elmúlás, noha a lapnak nemrég azt mondta, a közelmúltban elhunyt Aradszky Lászlóval "hamarosan találkozik".

Poór Péter vélekedése szerint rövid idő alatt nagyon leromlott Koós János fizikai állapota, akit bár nagyon szeretett, halála nem érte váratlanul - a színpadon ráadásul semmi nem látszott a bajokból.

Koós János utoljára három héttel ezelőtt lépett fel az S. Nagy István emlékére szervezett dupla koncerten. Csongrádi Kata, az est másik szereplője a Blikknek elmondta, ijesztően beszélt akkor Koós az elmúlásról, ráadásul

a koncert előtt el is esett, sérült volt a keze és a lába is.

"A próbán olyan fájdalmai voltak, hogy már járni is alig tudott, de képes volt felülemelkedni a fizikai állapotán. Ott azt mondta nekem, hogy meg fog halni" - fogalmazott a lapnak Csongrádi Kata, S. Nagy özvegye.

A Koós család csöndben gyászol, a médiának nem áll rendelkezésre.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×