eur:
389.69
usd:
362.75
bux:
68050.43
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Megválasztották a világ legszexisebb férfiját - mindenki megdöbbent

Nem kis meglepetéssel végződött az egyik brit női magazinban megrendezett szavazás, hiszen a brit hölgyek a Take That együttes tagjait választották a világ legszexisebb férfijainak. A dobogóra felfért még az új James Bond, Daniel Craig és Johnny Depp.

Tízezer, átlagosan 28 éves nő vette a fáradtságot, hogy szavazzon az általa a világon legszebbnek tartott férfiakra a New Woman magazin felkérésére.

A voksolás nem kis meglepetéssel zárult, hiszen a legtöbb szavazatot a tavaly visszatért "fiú"banda, a Take That tagjai kapták.

A The Sun a végeredmény kapcsán megjegyzi: a 90-es évek egyik legsikeresebb együttesének tagjai a koncerteken tánc közben inkább emlékeztetnek az Alul semmi (Full Monty) főhőseire, mint évtizeddel ezelőtti önmagukra.

A legjobb tízbe egyébként nem fért be a hasonló listák korábbi állandó szereplője, David Beckham sem, aki csupán 20. lett - holott aligha lett csúnyább az elmúlt egy-két évben.

A lista érdekessége még, hogy a tavalyi győztes Brad Pitt idén csak 7. lett.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×